REŞAT OYAL KÜLTÜR PARKI

40 hektarlık büyüklüğü ile Bursa’nın en önemli parkı olan Kültürpark, konumu ve yeşil dokusuyla kentin ve kentlisinin gözbebeği olmaya devam etmektedir. Koşu, bisiklet ve yürüyüş yolları yeniden düzenlenirken, giriş kapılarından oturma elemanlarına, gölgeliklerden çeşmelere, heykellerden lunaparka, tabelalardan çocuk oyun alanları vardır.


170 bin metrekarelik yeşil alanda bulunan 6000 ağaçla da göz kamaştıran Bursa’nın gözbebeği Kültürpark’ın işletmesini yürüten Burfaş, park içerisinde start verdiği yenilikler ve düzenlemelerle de adından söz ettirmektedir. Her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Kültürpark’ta gelen talepler doğrultusunda düzenlemeler gerçekleştirilmekte, kentin asıl sahibi kentlilerin istekleri gerçekleştirilmektedir.

 
Artan ihtiyaca yanıt vermekte zorlanan ve park içerisinde bulunan Kültürpark Spor Kompleksi yıkılmış, dünya standartlarında bir spor kompleksinin inşasına başlanmıştır. Düzenli aralıklarla bakım ve onarımdan geçirilen parkın eksikleri tespit edilmiş, çehresi yenilenmeye başlamıştır.


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bursagram

Bursa'nın en kaliteli sosyal içerik platformu.Reklamsız kaliteli içerik ve fotoğrafları ile size sunuyor.Daha fazla içerik takibi için e-bültenimize kayıt olabilir, yazar alımı içinde iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

Popüler Yayınlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *